Тити Папазов: Даваме парите от билетите на финала с ЦСКА на НАП

Стефан Ралчев
Безкрайно съм щастлив, че Левски е в този финал, допълва шефът на сините

Приходите от билети на феновете на баскетболния Левски от финала срещу ЦСКА ще отидат за погасяване на дълговете на футболния клуб към НАП.

Четете в БР всички футболни прогнози

Това обяви президентът на баскетболния Левски Коснтантин Папазов. Това е допълнителна мотивация за „сините“ привърженици да присъстват на големия мач на 24 март от 18:00ч. в „Арена София“.

„Парите отиват за НАП. Всички билети, купени от фенове на Левски, цялата сума отива за НАП“, обяви Константин Папазов на пресконференция преди финала за Купата на България между „сините“ и ЦСКА.

ИГарантирам ви, че утре ще излезем и ще бъдем максимално мотивирани. Ако нещо лесно може да се случи, то се случва в Купата, защото е един мач. Дано черешката на тортата утре бъде видяна от максимално зрители на живо. Аз съм безкрайно удовлетворен. Вие ме попитахте кой ще бъде изненадата на турнира и аз казах Левски, за да бъде изненадата докрай ние утре излизаме за победата и смятам, че имаме шанс“, допълни Папазов.

„Безкрайно съм щастлив, че Левски е в този финал. Ако някой в началото на сезона е вярвал, че Левски и ЦСКА ще играят във финала за Купата. Особено ние многократно казахме, че в началото на сезона поставихме една голяма цел – да запазим отбора, защото едно прекратяване на участието на Левски би било пагубно във всяко едно отношение. Имахме низ от положителни съвпадения това да се случи – първо от страна на Митко и Божо, че приеха тази роля, един отбор, който винаги се е борил за титлата, сега да се бори за оцеляване. После идването на Асен и Златин, идването на малките, уцелване с чужденци и изведнъж с по-скромни възможности направихме отбор, който да участва и се радвам, че това е огромна награда за всички“, каза Папазов на пресконференция днес.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P