Тите: Неймар ще играе още на Световното! Бъдете сигурни…

Стефан Ралчев
Той остана на терена, защото знаеше, че отборът има нужда от него, допълни селекционерът

 

Неймар1

Селекционерът на Бразилия Тите не е притеснен от контузията в глезена, която получи звездата на тима Неймар в мача със Сърбия (2:0). Макар на пръв поглед травмата да не изглежда никак лека, наставникът е уверен, че тя няма да сложи край на участието му на Световното първенство и той ще участва в още мачове в Катар.

Футболни прогнози за днес може да четете в Букмейкър Рейтинги

„Можете да бъдете сигурни, че Неймар ще играе още на Световното. Абсолютно съм сигурен. Той ще играе. Мога да ви кажа нещо важно за него. Той остана на терена въпреки контузията и болката в глезена, и ни помогна да вкараме два гола. Остана, защото знаеше, че отборът има нужда от него. При първия гол той имаше важна роля в изграждането на атаката“, заяви Тите.

Той коментира и представянето на отбора си в мача.

„През първото полувреме не бяхме на обичайното ниво, но през второто подобрихме играта си, особено технически. Преместих Пакета по-напред и играта ни стана по-плавна. Още преди първия гол Алекс Сандо удари греда… Ако си натрупал увереност от работата, която си свършил до момента, трябва да продължиш по същия начин. На почивката обаче бе трудно, защото имахме емоционален срив. Затова казах, че трябва да намалим адреналина при играта с топка“, каза още специалистът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация