Тигриците с първи мач за новата 2024 година

Стефан Ралчев
В отбора са и новите състезателки Лидия Ковачева и Мадлен Тодорова

В неделя, 28 януари, се подновява първенството на „А“ РХГ жени със срещи от осми кръг. Белите тигрици приемат хандбалистките на „Академик ПУ, пише официалният сайт на хандбалния Бяла.

Студентките, след победа в отложена среща от есента, победиха като гост „Васил Левски“ и сега ще дойдат с мисъл да откраднат нещо от шампионките. Нашият отбор се подготвя по начертаната програма, като целта е навлизане във върхова форма за основната фаза на първенството.

В отбора са и новите състезателки Лидия Ковачева и Мадлен Тодорова, които тренират по специална програма за да навлязат в необходимата форма. През последната седмица с отбора не бе треньорката Виктория Жосан, която претърпя операция. Тя вече е напълно възстановена и ще ръководи отбора от скамейката.

Мадлен Тодорова има мускулно разтежение и лекарският екип и състезателката ще решат в последния момент участието и в срещата. Всички други са здрави и на линия за първият мач за 2024 година.

Очаква се в тази среща да се дадат повече игрови минути на момичетата от школата на клуба. Нашият осми играч, верните ни фенове, отново ще напълнят трибуните на „ОЗК Арена Бяла“. Срещата е на 28.01.2024 в 14.00 часа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P