Тервел Пулев отказа намибиеца Мероро, записа победа №16

Стефан Ралчев
Тервел Пулев записа поредна победа на професионалния ринг.

Българският боксьор надви Викапита Мероро (Намибия), след като двубоят бе прекратен в 9-тия рунд заради отказване на намибиеца.

Тервел Пулев имаше превъзходство над противника си през целия мач. Мероро още в началото започна да търси различни начини, за да накъса мача, като постоянно навеждаше главата си, влизаше в клинчове и нанесе многобройни удари по гърба и зад главата на Пулев. Реферът на двубоя пусна доста по-свободна игра, което със сигурност бе по вкуса на представителя на домакините.

С всеки изминал рунд обаче Тервел Пулев нанасяше все повече и по-добри удари, докато не дойде средата на 9-тия рунд, когато двубоят бе прекратен след отказване на Мероро, но без кой знае каква видима причина.

Това бе 16-та поредна победа за българския боксьор, който е девети в ранглистата за полутежка категория на Световната боксова асоциация (WBA). Твърде възможно е след този успех по-малкият от братята Пулеви да се изкачи още в ранглистата, като идеята е догодина да атакува дори световната титла във версията.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P