Тен Хаг след провала на Юнайтед: Можехме да спечелим трофей, сами сме си виновни

Стефан Ралчев
Не можое да победиш в големи мачове с подобна игра, допълни мениджърът

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не скри разочарованието си след загубата с 0:3 от Севиля и отпадането на тима му на 1/4-финал в Лига Европа.

В Букмейкър Рейтинги може да намерите нашите обосновани футболни прогнози

„Ясно е, че не може да правим подобни грешки. Не е лесно да се печелят мачове, но трябва да играем по-добре. Това е задължително. Не бяхме подредени, не бяхме спокойни. Ако успеехме да се справим с пресата, имаше огромни пространства по целия терен, но ние не се справихме. Още от началото бе толкова очевидно как можем да успеем“, заяви Тен Хаг.

„Имаше лоши решения, губехме важни битки. Севиля направи повече пасове, показа повече желание, повече борбеност, например при втория гол. Трудно е да спечелиш големи мачове с подобна игра. Имаме проблем и не трябва да бягаме от него. Хубавото е, че в неделя имаме нов мач, в който да подобрим това. Трябва да се вдигнем и да покажем повече характер“, допълни наставникът.

„Не искам да се оправдавам с контузените. Важно е какво правят хората на терена. Те трябваше да се представят по-добре. Аз им се доверих. Днес не бяхме на нужното ниво. В много предишни мачове играхме добре, но днес и в няколко други случая не бяхме готови, а това е недопустимо, когато играеш за Манчестър Юнайтед.

Имахме страхотна възможност, бяхме на 1/4-финал в Европа. Можехме да спечелим трофей, но пропиляхме този шанс. Трябва да виним само себе си. Това бе голяма възможност, но си отиде. Не можем да променим това, така че трябва да мислим за следващия мач в неделя, защото това е нов шанс да се поправим“, заъврши нидерландецът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P