Талант на Славия ще играе във Франция по пътя към Манчестър Сити

Стефан Ралчев
Един от най-големите родни футболни таланти ще продължи кариерата си във Франция.

Филип Кръстев от Славия ще продължи кариерата си във втородивизионния Троа, който е лидер в Лига 2. Първоначално се считаше, че Кръстев ще играе в белгийския Ломел, който е собственост на „Сити Футбол Груп“ – компания, която притежава Манчестър Сити, Ломел, както и Троа и други клубове.

Впоследствие обаче е било решено Кръстев да замине не за Ломел, а за Троа, където със сигурност ще има възможност да играе в доста по-силно първенство. Според различни медии Славия ще прибере около 2 милиона евро за трансфера на таланта в период от 2-3 години.

Евентуални мачове и престой във френския Троа могат да увеличат шанса на Филип Кръстев да замине Англия и Манчестър Сити, който всъщност го хареса. Заради Брекзит от 1 януари тази година трансфер в Англия е доста по-трудно осъществим директно от българското първенство. За да се случи това трябва да бъдат изпълнени доста условия, а в случая с Кръстев преминаване през шампионата на Франция би улеснило евентуално бъдещо преминаване на Острова.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация