Така се прави: Човек на Букмейкър Рейтинги печели на точен резултат в… Гватемала!

Стефан Ралчев
Вижте двата печеливши фиша на Мартин Георгиев

Продължаваме нашата традиция да ви показваме вашите фишове – независимо дали става въпрос за печеливши или губещи. Или пък нещо ни е направило впечатление и смятаме, че трябва да се покаже.

Този път любимите ни залози ни отвеждат към нашия колега от екипа на Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев. В последните няколко дни Марто има доста сериозна успеваемост, която може да видите от двата приложени талона.

В първия талон имаме 4 събития, като едното е Бет Билдър в betano bulgaria. След залог от 35 лева крайната печалба е 205 лева.

Вторият фиш обаче е грандиозен :)) Марто е успял да познае на Точен резултат отново в Бетано срещата от Примера дивисион на Гватемала Ксинабаджул – Закапа (2:0)!

Залогът е скромен, но коефициентът 6.20 си струва, а и тук печалбата далче не е най-важното. Чакаме отговор от Мартин как стигна до първенството на Гватемала и прогнозира мач и то на Точен резултат :))

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P