Световен шампион: Животът ми е все така скучен, но сега вече ме разпознават

Стефан Ралчев
Шест месеца преди световното бях на летището там и само един човек ме разпозна

Футболистът на Брайтън и аржентинския национален отбор Алексис Мак Алистър говори пред медиите в Англия за промяната в ежедневието си, откакто стана световен шампион с „албиселесте“. Той сподели, че животът му е същият, с разликата че е световен шампион и много повече хора го разпознават.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите футболни прогнози

„Животът ми е все така скучен, както и преди – тренирам, прибирам се вкъщи, сядам на дивана, пия мате, гледам футбол. Но да, разпознават ме повече, това е вярно“, започна Мак Алистър.

„Аз съм от град Ла Пампа. Шест месеца преди световното бях на летището там и само един човек ме разпозна. А тук говорим за моя роден град, един единствен човек. След световното първенство, на същото това летище ме чакаха 20 000 души. Така че, може би това е най-голямата промяна в живота ми“, разказа още полузащитникът на Брайтън.

Мак Алистър бе един от най-важните футболисти на Аржентина на Мондиала. Освен страхотната си игра с екипа на „гаучосите“, той вкара и едно от най-важните попадения за тима в турнира – при 1:0 срещу Полша.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P