Светослав Дяков стана шеф в Пирин Благоевград

Стефан Ралчев
Футболистът ще бъде и технически директор

Светослав Дяков е новият технически директор на Пирин Благоевград.

Бившият капитан на националния отбор на България прие поканата на ръководството и до края на настоящия сезон ще съвместява ролята си на лидер на тима в средата на терена с тази на новата си позиция като технически директор.

Четете футболни прогнози за днес и утре в БР

Дяков ще работи в синхрон със спортния директор Петър Михтарски и старши треньора Радослав Митревски и ще бъде връзката между футболистите и клубното ръководство.

„Ще започна с това, че аз от доста време съм взел решение, което моето семейство и близките ми знаят, а именно, че това е последната ми година като професионален футболист. Затова приех предложението на ръководството до края на договора ми да помагам и като технически директор. След това ако и двете страни са удовлетворени от условията и работата, която за мен ще бъде нещо ново, ще продължим заедно. Отговорността, която поемам е голяма, но не се притеснявам от предизвикателството! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и ръководството. Без значение колко време ще съм, ще работя коректно, усърдно и спрямо принципите ми, както разбира се и за интереса на Пирин“ заяви Светослав Дяков пред официалния сайт на орлетата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P