Супер Печалби със Създай залог от Безплатния Залог на Bet365

Стефан Ралчев
Вижте поредните два печеливши талона

Продължаваме нашата традиция да ви показваме вашите фишове – независимо дали става въпрос за хубави печалби, загуби или нещо, което ни е направило впечатление и е хубаво да бъде показано.

Този път ви представяме два печеливши фиша с Безплатния залог в размер на 10 лева, който традиционна дава бет365 букмейкър. Този път Бонусът бе за полуфинала-реванш Реал Мадрид – Манчестър Сити, който домакините спечелиха с 3:1 след продължения. В редовното време Реал Мадрид успя да спечели с 2:1 след обрат и така докара нещата до продължения, в които вкара още един гол и отстрани гражданите.

В първия фиш ставаме свидетели на общ коефициент 46.00 от Създай залога, но любопитно е, че има само два пазара – Реал Мадрид да се класира след продължения, а вторият пазар е Крайният резултат да бъде 2:1. Залогът е затворен при предложен Кешаут в размер на 270 лева.

Във втория талон имаме още един супер успех – 3 пазара. Единият е Реал Мадрид да се класира, Двата отбора да получат картон и Двата отбора да отбележат в мача. Ставката е 34.00, което означава 340 лева печалба (крайната е 330 лева, тъй като се приспада дадения залог 10 лева.)

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация