Супер Печалба с Кешаут и залог само от 8 лева

Стефан Ралчев
Крайната печалба е почти 2500 лева

Продължаваме нашата традиция да ви показваме вашите фишове. Независимо дали става въпрос за печалби или загуби. Или пък за нещо интересно, което ни е направило впечатление, като комбиниране на интересни пазари и т.н.

Този път ви представяме една наистина много яка печалба. Става въпрос за залог само от 8.36 лева в права колонка, а Winbet e букмейкърът, в който е направен залогът.

В комбо залога са точно 6 събития, но са с доста високи коефициенти. Общият коефициент в акумулатора е малко над 436.00. Потенциалната крайна печалба възлиза на стойност 3649.98 лева.

Играчът обаче се възползва от функцията Кешаут, която му предлага да затвори залога преди последния двубой. Предложената сума е на стойност 2448.48 лева, която той прибира.

Може би за негово малко съжаление и последното събитие във фиша Шарлероа – Кортрайк излиза, но по-добре сигурна и премерена печалба, отколкото непремерен риск.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P