Струмска слава привлече опитен футболист

Стефан Ралчев
Отборът взе Цветомир Вачев

Цветомир Вачев-1

Струмска слава уреди още едно ново попълнение за пролетния дял от сезона във Втора лига.

С нашия екип ще играе Цветомир Вачев, който за последно бе част от Чавдар (Етрополе). Той играе на позицията дясно крило и нападател и подсили тима от Етрополе през лятото на миналата 2023 година, пише официалният сайт на Струмска слава.

Вачев е роден на 22 октомври 1998 година, а началото на кариерата му е свързана с детско-юношеските школи на Академик (София), Левски-Раковски, Левски (София) и Славия.

През 2018 година има престой в Локомотив (Горна Оряховица), след което преминава в Пирин (Благоевград). Именно с екипа на „орлетата“ прави добро впечатление и е взет в Локомотив (София) през зимата на 2019 година.

При столичните „железничари“ Вачев остава една календарна година и през зимата на 2020 година напуска за втори път в посока Локомотив (Горна Оряховица) до края на сезон 2019/2020.

През лятото на 2020 година Вачев вече е в Септември (София), а през януари 2021 година преминава в Спортист (Своге) до края на сезон 2020/2021.

През лятото на 2021 година офанзивният футболист преминава в Добруджа (Добрич), а след това играе във Витоша Бистрица, преди да бъде привлечен от Иван Иванов в Чавдар Етрополе през миналото лято.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P