Страхотен удар и коефициент 151.00 от бебето в кралското семейство

«Букмейкър Рейтинги»
На 8 май принц Хари и съпругата му Мегън обявиха името на първото си дете. Противно на очакванията както на букмейкърите, така и на повечето хора, малкото носи името Арчибалд.

Жена от Великобритания спечели сериозна сума, след като заложи и позна какво име ще носи новороденото. Историята е повече от любопитна.

„Причината да заложа на Арчи беше, че моят внук, който е роден в същия ден като принц Хари, се казва Арчи. Затова реших да направя смел залог, надявайки се, че моят Арчи ще ми донесе късмет“, обясни победителката.

Така тя заложила 120 паунда, а коефициентът името на бебенцето да е Арчи, бе 151.00. Така печалбата е малко над 18 хиляди паунда, които дамата каза, че ще използва за бъдещото обучение на внука си Арчи.

Ето всички букмейкъри в нашия списък, в които може да отворите вашата нова сметка

В началото на месец май букмейкърите спряха да приемат залози за детето на принц Хари и Меган Маркъл. Сред най-популярните варианти и съответно с най-ниски коефициенти за залози за име бяха Александър, Джеймс, Артър и Спенсър.

Името Арби не бе особено популярно и възможно за ново име на най-новия член на Кралското семейство. Именно и поради тази причина това име получи коефициент 151.00.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация