Страхотен куриоз! Футболни звезди бутат линейка с контузен съотборник

Стефан Ралчев
Зрителите на мача от бразилската Серия “А” между Васко да Гама и Фламенго станаха свидетели на куриозен момент. Футболисти и на двата местни гранда трябваше да бутат линейката да излезе от терена, след като колата затъна, а трябваше да транспортира контузен играч.

Халфът на Васко да Гама Бруно Силва удари главата си със съотборник при скок за висока топка, след което падна на земята и загуби съзнание. Линейката влезе на игрището, за да го откара до болницата, но затъна на игрището на стадион “Мане Гаринча”. Играчите на двата тима се наредиха отзад на колата и започнаха да бутат. В крайна сметка усилията им се увенчаха с успех и линейката все пак потегли.

Мачът беше прекъснат за 10 минути и в крайна сметка завърши 1:1, а пострадалият футболист беше изписан в неделя от болницата.

„За първи път ставам свидетел на подобно нещо на терена. Отначало, когато шофьорът ни накара да бутаме, помислих, че се шегува. Но той беше уплашен и настоя да се включим всички, защото колата не можеше да помръдне. В крайна сметка всичко мина нормално. Радващото е, че играчът на Васко да Гама не е имал сериозен проблем, в който се касае за реакция за минути“, каза бранителят на Фламенго Ревер, цитиран от globoesporte.com.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега..
Вход / Регистрация