Страхотен куриоз! Футболни звезди бутат линейка с контузен съотборник

Стефан Ралчев
Зрителите на мача от бразилската Серия “А” между Васко да Гама и Фламенго станаха свидетели на куриозен момент. Футболисти и на двата местни гранда трябваше да бутат линейката да излезе от терена, след като колата затъна, а трябваше да транспортира контузен играч.

Халфът на Васко да Гама Бруно Силва удари главата си със съотборник при скок за висока топка, след което падна на земята и загуби съзнание. Линейката влезе на игрището, за да го откара до болницата, но затъна на игрището на стадион “Мане Гаринча”. Играчите на двата тима се наредиха отзад на колата и започнаха да бутат. В крайна сметка усилията им се увенчаха с успех и линейката все пак потегли.

Мачът беше прекъснат за 10 минути и в крайна сметка завърши 1:1, а пострадалият футболист беше изписан в неделя от болницата.

„За първи път ставам свидетел на подобно нещо на терена. Отначало, когато шофьорът ни накара да бутаме, помислих, че се шегува. Но той беше уплашен и настоя да се включим всички, защото колата не можеше да помръдне. В крайна сметка всичко мина нормално. Радващото е, че играчът на Васко да Гама не е имал сериозен проблем, в който се касае за реакция за минути“, каза бранителят на Фламенго Ревер, цитиран от globoesporte.com.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P