Стойчо Младенов побесня: Как Лудогорец спечели първите си титли?! Къде беше големият вожд Боби Михайлов?

Стефан Ралчев
Това са истина, нека не се залъгваме

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата с 2:0 срещу Локомотив София. Специалистът направи доста сериозен коментар не толкова за изминалия двубой, а по други теми, свързани с Левски, Лудогорец, Борислав Михайлов и т.н.

Вземете високи коефициенти от win bet онлайн залози

„Същите хора, които ни подкрепят навсякъде са истинските фенове. Иван (б.р. – има предвид Иван Велчев) правилно им каза, че са длъжници на отбора. Ние взаимно трябва да побеждаваме и губим. В този цикъл стадионът трябва да го пълним. Това е армейската любов. Професорите нека стоят вкъщи“, каза Младенов.

„Празен стадион?! Не всеки обича и иска да играе на празен стадион. Тази игра е за феновете. Ние имаме задача, запланували сме какво трябва да правим следващите две години, а виждаме шепа фенове. Така не се гради отбор. Имаме нужда от подкрепа. В края на шампионата ще решаваме кой да махаме, кой да взимаме. Тези, които идват на стадиона истински обичат ЦСКА“, добави той.

„Вече 20 години се борим за нов стадион. Само за стадион плачем. Само лъжи, лъжи, лъжи от страна на правителството. На комшиите – на Левски, може да им се помага и да им се направи стадион, а от нас само се цица. Ние сме най-успешният български клуб. Поздравление за Лудогорец, но по кой начин станаха такива? Как постигнаха първите титли? Нека анализираме. Върнете записите. Корупция се нарича. Къде беше големият вожд на българския футбол Боби Михайлов да реагира?! Докога футболът ще крета? Това не е футболът, който  трябва да има България, разберете го“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P