Стойчо Младенов: Който иска да помага на ЦСКА, който не иска – да седи настрани и да не пречи

Стефан Ралчев
За две години в Казахстан нито веднъж не съм говорил с Гриша Ганчев или Данаил Ганчев

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването на тима за Хърватия, където ще срещне Осиек в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Специалистът заяви, че основната цел пред отбора е да се класира за следващия кръг на надпреварата.

Той също така внесе яснота около назначението си в ЦСКА и атаките на Любослав Пенев към него.

Вижте нашето Winbet Ревю за високи коефициенти и бонуси

Най-важното е да преминем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са уверени, подобриха своето самочувствие, стоят добре на терена, участват активно и в двете фази. С времето е ествествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, но вече започват да тренират и ще можем да разчитаме на тях“.

„Винаги сме на щрек. Противниците не спят, разузнават ни, ние разузнаваме тях. Във футбола изненади колкото искате“.

„Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки има право да говори каквото си иска. Ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости. Последните 2 години в Казахстан не съм говорил с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, освен съобщения за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два разговора. Първият бе когато Ганчев се оттегли. Обадих му се, за да опитам да направя всичко възможно той да остане. Вторият ми разговор с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго са лъжа и интриги“.

„На мен ми предстоят още разговори с феновете, тъй като искам всички да бъдат обединени и единни. Тогава можем да говорим за юмрук. ЦСКА ще се върне на върха само при единомислие на феновете. Трябва да се прояви малко търпение. Не искам да имам проблеми с никого. Който иска да помага – да го прави. Който не иска да стои настрани и да не пречи“, каза Младенов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P