Стоичков с решаваща роля за подпис в ЦСКА

Стефан Ралчев
Камата настоял да бъде задържан вратарят Димитър Евтимов на Армията

Легендата на ЦСКА и българския футбол и един от тримата акционери в клуба Христо Стоичков е имал решаваща роля за оставането на вратаря Димитър Евтимов на „Армията“, разбра „Тема Спорт“. Както е известно, в последните седмици витаеше неяснота около бъдещето на 28-годишния страж, като след края на изминалия сезон самият той обяви, че никой от клуба не го е търсил и няма представа дали ще остане в ЦСКА. В понеделник той започна подготовка с тима, а в същия ден проведе и разговори с ръководството.

Вижте нашето Winbet Ревю за високи коефициенти и хубави бонуси

Те не довели до положителна развръзка, като Евтимов бил готов да си тръгне, тъй като не е доволен от ролята си на резерва на Густаво Бусато и настоява, ако не е избор №1 под рамката, поне да получава равен шанс за изява с бразилеца. Отговорните фактори на „Армията“ също били съгласни да се разделят с вратаря и дори вече били набелязали негов заместник.

Тогава обаче се намесил Христо Стоичков, който настоял бившият младежки национал да остане в клуба, и в крайна сметка след нова серия от преговори вчера договорът на Евтимов беше подновен.

Припомняме, че героят от дузпите в полуфинала за купата срещу Славия е продукт именно на школата на Кавалера на „Златната обувка“ в Етрополе. Оттам през 2011 година стражът премина в английския Нотингам.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация