Стоичков: Меси и Аржентина се провалиха, но това не е притеснително…

Стефан Ралчев
Испания винаги е кандидат за световната титла, защото има страхотен треньор

Българската футболна легенда Христо Стоичков разкри, че не е притеснен от първата загуба на Аржентина от Саудитска Арабия с 1:2.

„Дали се притеснявам? Не, не се, защото предстоят още два мача, в които Аржентина може да поправи нещата. Ако нещата не вървят добре в първия мач, все още има два мача, в които може да се коригирате“, сподели Стоичков.

Четете в Букмейкър Рейтинги професионални футболни прогнози

„Всички играчи мечтаят да спечелят нещо важно. Мечтаех да бъда голмайстор на Световното първенство през 1994 година, а Меси мечтае да спечели световната титла сега, след като спечели вече Копа Америка“, добави Камата.

„Меси и Аржентина се провалиха в първия мач, но това не е притеснително. Пред тях предстоят два мача, в които те трябва да отговорят на критиките“, допълни Стоичков.

В същото време Камата коментира и първата победа на Испания със 7:0 срещу Коста Рика.

„Испания винаги е кандидат за световната титла, защото има страхотен треньор. Играехме заедно преди много време и познавам добре характера на Луис Енрике. Той защитава своя план и играчите си преди всичко“, каза Стоичков.

„Луис Енрике работи много добре и с много млади играчи. Онзи ден наистина харесах Испания не заради седемте гола, което е нещо, което може да се случи от време на време, а заради тяхната солидарност, заради способността им да се движат в блок както в защита, така и в атака“, добави Камата.

“Испания е много конкурентен отбор“, каза още Христо Стоичков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P