Стилиян Петров със сериозен призив: Туристическа агенция БФС, подайте си оставките!

Стефан Ралчев
Мазохисти, време е да се събудим, призовава бившият футболист

Стилиян Петров

Стилиян Петров излезе с изявление след взетото решение от съда да се отменят решенията от Конгреса на БФС на 12.10.2021 година. Бившият халф призова хората да бъдат смели и пожела оставката на Борислав Михайлов и целия Изпълком.

Може да четете футболни прогнози в БР

Ето какво заяви Петров:

“Здравейте на всички и най-вече на мазохистите, които обичат българския футбол, включително и аз. В последните няколко дни заваля дъжд от СМС-и и от обаждания за това как е време това ръководство на БФС да си замине, защото вече българският футбол е на колене, обвинен е в черно тото, корупция, расизъм и в какво ли не. Вече хората по целия свят гледат на българския футбол с друго око, те не се интересуват вече от това, което бяха за нас Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Краси Балъков – футболисти, които прославяха България с усмивка и гордост. Ние отново обвинихме българските футболисти, че толкова си можели, нямали сме други, същите извинения, които бяха преди 15, преди 10, преди 5 години.

Сегашното ръководство постоянно казва, че ще работи, ще прави промени, единствената промяна сте вие да напуснете Българския футболен съюз. Извинение, Туристическа агенция “Български футболен съюз”. Затова, както много дрруги футболни хора и хора от ралзичните индустрии призоваха господин Борислав Михайлов и целия Изпълком незабавно да си подадат оставката и да се извинят публично на българския народ за това, че заличиха българския футбол, за това, че ние не можем да се гордеем с всички наши таланти.

Мазохистите, време е да се събудим. Не ми пишете, не ми се обаждайте, изисквайте, искайте отговорност на тези, които са виновни. Видяхте, че за пореден път съдът отхвърли техния конгрес, показа нередности. Това, за което ние постоянно говорим. За съжалание тази система е пригодена така, че да работи само в ущърб на българския футбол. Но и това ще се промени. Бъдете смели, бъдете независими, стига сме си давали задника, време е да бъдем мъже, да бъдем смели. Това е единственият начин отново да се гордеем с българския футбол, отново да имаме Христо Стоичков, отново да имаме Димитър Бербатов, отново да имаме Краси Балъков.

Затова повтарям, господин Борислав Михайлов и изпълкома на Туристическа агенция “Български футболен съюз” незабавно да си подадат оставките и да се извинят публично на целия български народ.

Тошко Неделев, надявам се, че всичко върви както трбява, надявам се, че се оправяш и че всичко върви както трябва, всъчки сме с теб, с нетърпение очакваме да си в България и да усетиш любовта на хората, които обичат българския футбол. Успех!”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация