Станимир Стоилов вдигна мерника на братя Цоневи

Стефан Ралчев
Мъри недоволен от някои от основните футболисти

Треньорът на Левски Станимир Стоилов вдигна мерника на редица от основните си играчи. В събота „сините“ с кански мъки обърнаха Локомотив (София) за 2:1 на националния стадион, а това бе и първа шампионатна победа на наставника след завръщането му в клуба.

Левски обаче потрепери доста за трите точки, а Николай Михайлов спаси дузпа. Треньорът на сините даде да се разбере от кого не е доволен със смените си. Първият изваден от игра бе националът Радослав Цонев. Халфът трябваше да напусне още в 54-ата минута. На негово място треньорът вкара младокът Марин Петков и се наложи да направи вътрешни размествания.

PalmsBet спортни залози дава коефициент 1.60 за следващия мач на Левски

Вторият сменен бе братът на Радослав – неговият близнак Борислав. Вместо него заигра привлеченият от втородивизионния столичен Септември Димитър Костадинов.

Наред с това Стоилов имаше дежурните си забележки към кипърския младежки национал Христос Шелис. Мъри е недоволен и от Гьоко Зайков. Титулярните места на тримата изстиват. Още повече, че триото не за първи път играе колебливо.

Интересното е, че Борислав е голмайстор на Левски през сезона. Той има на сметката си 5 попадения в елита. Ако продължава обаче по този начин, то вместо него може да стартира Марин Петков.

Самият Стоилов намекна, че за следващите двубои на тима ще прибегне до промени. До момента Мъри опитваше да налага една единайсеторка, но явно сегашният състав не се доближава до исканото от него.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P