Станете част от Нефтохимик с надежда за Роси

Стефан Ралчев
Поредна инициатива за събиране на средства от страна на волейболния клуб

Ръководството на волейболния Нефтохимик излиза с пореден призив относно благотворителна кауза. Ето какво пише в официалния сайт на ВК Нефтохимик 2010:

Скъпи фенове на шампиона на България по волейбол ВК Нефтохимик 2010, тази събота отново можете да станете част от тима и да дарите надежда на бургаското момиче Росица Динева.

В събота, на градското дерби в зала „Младост“ с Дея, с което приключва редовният сезон в елита на страната ни – Суперволей, ви чакаме отново да се включите в две инициативи на клуба. Едната е за вас – традиционната томбола на домакинските ни срещи. В нея ще се разиграят три фланелки на състезатели, които за настоящия сезон облякоха нашия екип. Имената им ще обявим по-късно.

Томболата ще се тегли, както обикновено, между втория и третия гейм на двубоя. Номер за нея получавате със закупен билет. Пропуски за местата в зала „Младост“ ще се продават в продължение на три дни – четвъртък, петък и в деня на мача – събота. Цената остава непроменена – 8 лв., като за ученици и пенсионери тя е 5 лв.

Предварителната продажба започва в четвъртък в 12:00 и ще продължи до 17:00 в клубния офис. В петък, пак там, може да си вземете входни талони между 9:00 и 17:00 ч. В деня на дербито на града билети ще се продават на три места – от 14:00 до 16:30 в клубния офис, а от 16:30 до началото на дуела в 18:00 – във фенмагазина и на касата.

В зала „Младост“ в събота ще ви чакат и кутии, в които може да оставите свои дарения за лечението на Роси – състезателката и треньорка по плуване от Бургас, която пострада тежко в автомобилна катастрофа навръх националния празник на България 3 март. Нека заедно помогнем за възстановяването ѝ за нормален живот, на което горещо се надяваме!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P