Среща между Барселона и Ла Лига заради завръщането на Меси

Стефан Ралчев
Шеф на каталунците: Меси ще играе в Барселона, ясно е, че Ла Лига сега просто трябва да даде съгласие…

Барселона продължава да работи усилено по евентуалното завръщане на Лионел Меси. Аржентинецът има договор с ПСЖ до края на юни, след което може да се превърне в свободен агент.

В Букмейкър Рейтинги всеки ден има прогнози футбол

По информация на El Chiringuito de Jugones представители на Барселона и Ла Лига се срещнали в ресторант в Мадрид и обсъдили как това може да се случи.

Каталунският клуб е бил представен от спортния си директор Матеу Алемани и шефа на финансите Феран Оливе. От Ла Лига са били корпоративният генерален директор Хавиер Гомес и изпълнителният генерален директор Оскар Майо.

Твърди се, че срещата е продължила повече от час. Оскар Майо, който е дясната ръка на президента на Ла Лига Хавиер Тебас, пръв напуснал ресторанта. Малко след него Гомес също си тръгнал. Останали само двамата представители на „блаугранас“, които повече от два часа продължили да изчисляват възможностите Меси да се завърне в Барса.

От El Chiringuito неофициално попитали Алемани за обсъжданите въпроси, а той заявил, че се е провел „неформален обяд“, след което добавил: „Меси ще играе в Барселона. Мисля, че се завръща. Ясно е, че Ла Лига сега просто трябва да даде съгласие“.

В Барса са много добре наясно, че е в интерес на Ла Лига Меси отново да играе за Барселона. Цялостно испанското първенство ще спечели рейтингово. Самият Тебас наскоро заяви, че с удоволствие би гледал меси отново в Ла Лига. Най-голямата пречка за каталунците си остава финансовия феърплей и тавана на заплатите. Клубът още не е успял да регистрира договорите на някои от наскоро подписалите футболисти като Гави.

Барселона е напълно наясно, че Алемани и Оскар Майо имат много работа и уравнението е изключително трудно за решаване.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P