Спрягат бивш съдия за шеф в Локомотив Пловдив

Стефан Ралчев
Бившият рефер Иван Кирилов може да заеме ръководен пост на Лаута

Бившият футболен съдия от Варна Иван Кирилов може да заеме ръководен пост в Локомотив Пловдив. Както е известно, на „Лаута“ се очакват кадрови промени след изключително слабия старт на пролетния полусезон. При подновяването на шампионата черно-белите не успяха да победят Ботев Враца (0:0) у дома. В изминалия те катастрофираха в Кърджали – 0:5. От ръководството на клуба обявиха, че ще вземат крути мерки. Шефовете обаче още не са обявили мерки за излизане от кризата.

winbet бонус код ви дава възможност за още по-високи бонуси

Иван Кирилов свири и мачове в Първа лига преди десетина години. През 2012-а около него гръмва скандал. В момента управлява детската футболна школа Делфините в морската столица и опитва да гради политическа кариера. Той е изгледал на живо двубоят между Локо Пд и Ботев Враца в компанията на един от италианските бизнесмени, които преди време обещаваха сериозни инвестиции във Враца, но впоследствие не се случи нищо.

Интересното е, че през годините бивши футболни арбитри са заемали ръководни постове. На такъв дълго време бе Атанас Узунов. Преди време пък на клуба помагаше Таско Тасков, който преди това мина през ФК ЦСКА 1948 Сф и благоевградския Пирин. Сега е свързван с Миньор Перник.

Локо започва подготовка за домакинството на столичния си съименник. Железничарското дерби е в събота, 25 февруари, от 17:30 часа на „Лаута“. В него черно-белите ще преследват първи гол и дебютна победа през пролетта.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P