до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Спалети почти потвърди, че си тръгва от шампиона Наполи

Стефан Ралчев
Бъдещето ми? Този въпрос е решен от доста време насам, човек не си сменя мнението всеки ден

Треньорът на Наполи Лучано Спалети на практика потвърди слуховете от последните дни за предстояща раздяла с клуба. Макар да изведе „партенопеите“ до Скудетото, наставникът изглежда ще напусне „Диего Армандо Марадона“ след края на сезона.

всички футболни прогнози може да четете в Букмейкър Рейтинги

Той не даде ясен и категоричен отговор на журналистическите въпроси по темата след мача с Интер (3:1), но от думите му се подразбира точно това.

„Бъдещето ми? Този въпрос е решен от доста време насам, човек не си сменя мнението всеки ден. Тази ситуация отлежава вече известно време. Когато работиш от сутрин до вечер, някои мисли се загнездят в съзнанието ти, защото искаш да правиш спектакъл през цялото време. Ако не си убеден, че можеш да дадеш всичко, което тези хора заслужават, трябва да вземеш решение. Премисляш нещата и стигаш до решение, след което го следваш. Това не е нещо, което е паднало от небето от нищото“, заяви Спалети.

В последните две години Спалети на практика живееше на базата на Наполи, където прекарваше по цял ден. Той така и не си взе къща в Неапол и постоянно пътуваше до Тоскана при съпругата и децата си. След като постигна това, което никой треньор не успяваше през последните 33 години, той е наясно, че трудно би могъл да надмине това постижение и може би затова е взел решението за предстоящата раздяла, за да си тръгне докато още е на върха на славата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P