Собственик на английски клуб преговаря за отбор в България

Стефан Ралчев
Босът на Суиндън вече е бил в Благоевград

Собственикът на английския Суиндън Лий Пауър е на път да навлезе в българската efbet Лига. Той води преговори за придобиване на акциите на Пирин (Благоевград), като вече е провел разговори в тази насока с боса на „орлетата“ Пол Белогур, пише „Тема Спорт“. Представители на Пауър са били през миналата седмица в Благоевград и са огледали базата на клуба. Приоритет на обиколката им е била детско-юношеската школа, за която чули отлични отзиви.

Четете футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

Ако всичко се развива според плановете, след това Нова година Пирин може да има нов собственик. На играчите е било съобщено, че до края на 2021 г. няма да има промени и въпреки негативните резултатите, треньорът Уорън Фийни ще запази поста си.

Роденият на 30 юни 1972 г. Лий Пауър е бивш нападател, играл е в Норич, Чаллтън, Съндърланд, Портсмут, Брадфорд, Милуол и др. Бил е мениджър на Кембридж и временен треньор на Суиндън. Работил е и като футболен агент. В момента Суиндън е част от Лига 2 на Англия (четвъртото ниво на местния футбол), като през миналия сезон тимът изпадна от Лига 1.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация