След 9 години: Капитан се сбогува с родния си клуб

Стефан Ралчев
За мен беше чест да имам възможността да бъда капитан на този велик отбор, заяви Красимир Милошев

След 9 години и 168 мача за представителния отбор, капитанът на Локомотив София Красимир Милошев официално напуска клуба. Той се превръща в свободен агент, след като договорът му изтече.

„След 9 години дойде време да кажа „довиждане“ на моя любим отбор. Отбор, благодарение на който израснах не само като футболист, а и като човек. Отбор, който даде старт на кариерата ми и ми позволи да разкрия потенциала си. За мен беше чест да имам възможността да бъда капитан на този велик отбор“, заяви Красимир Милошев.

„Искам да благодаря на всички мои съотборници, които бяха винаги до мен и ме подкрепяха през тези години. Благодаря на г-н Василев за предоставената възможност и за вярата в мен. Благодаря и на всички фенове, които бяха непрестанно до нас и ни подкрепяха във всеки един мач. Локомотив остава отборът в моето сърце. Отборът, който ме научи на всичко, което мога днес и ми показа какво е да си част от червено-черната магия“, заяви още той.

„Ръководството на клуба пожелава още веднъж успех на Краси в следващата му дестинация“, пък написаха от Локомотив София.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P