Славия продаде национал на ЦСКА 1948

Стефан Ралчев
Нападателят бе прредставен от Ради Здравков и Любо Пенев

Националът на България Радослав Кирилов премина в ЦСКА 1948 след трансфер от столичния Славия, където крилото носеше капитанската лента на тима.

Може да намерите футболни прогнози от специалисти в Букмейкър Рейтинги

Кирилов подписа договора си в клубния офис и за първи път облече червената фланелка за снимки. Още в петъчния ден той ще се присъедини и към тренировъчния процес на тима, воден от старши треньора Любослав Пенев.

30-годишният флангови състезател ще играе в ЦСКА 1948 с номер 99, като се намира в отлична физическа форма и съвсем скоро фенове на отбора ще могат да го видят в действие. Острието демонстрира удовлетворение след осъществения трансфер, както и пределна амбиция за победи с отбора.

Радослав Кирилов може да играе на позициите ляво и дясно крило, както и офанзивен халф. От 2019 г. насам той записа 110 официални мача с екипа на Славия, в които отбеляза 23 гола, асистира 21 пъти и се наложи като лидер на „белите“. В кариерата си е играл още за родните Пирин (Благоевград) и Берое, както и за италианските Киево (Верона), Римини, Лумедзание, Карпи, Венеция, Кремонезе, Зюдтирол и Песаро.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P