Скоти Пипън сензационно атакува: Майкъл Джордан съсипа баскетбола!

Стефан Ралчев
Той не искаше да подава, не искаше да пази най-добрия от противника

През последните седмици бившият играч на Чикаго Булс Скоти Пипън отправи множество обвинения, които хвърлят ужасна сянка върху легендата в този спорт и негов бивш съотборник Майкъл Джордан. Шесткратният шампион на НБА отново се опита да разруши мита за Ем Джей. В пасаж от книгата си „Unguarded“ Пипън атакува Джордан, определяйки го като егоист и заявявайки, че ЛеБрон Джеймс е най-великият за всички времена.

Четете прогнози за футболни мачове в Букмейкър Рейтинги

„Майк не искаше да подава, не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия играч от съперниковите отбори. Ще стигна дотам, че да кажа, че Джордан е съсипал баскетбола “, казва Пипън в нов откъс от мемоарите си. „През 80-те години в училищните дворове всеки играеше, подавайки топката, за да помогне на отбора. През 90-те всеки искаше да бъде като Майк. Е, Майк не искаше да подава, той не искаше да се бори и не искаше да пази най-добрия от другата страна. Искаше всичко да бъде направено за него. Искаше да играем за него. Ето защо мисля, че ЛеБрон Джеймс е най-добрият за всички времена. Той прави всичко и включва в това своите съотборници“.

Реакцията на Пипън е отговор на документалния филм на Джордан „The Last Dance“ и частта, в която Въздушния обяснява, че за да спечели, е трябвало да мотивира съотборниците си и затова понякога той се е заяждал и се отнасял грубо с тях. Пипън вярва, че това не е правилният метод за стимулирането им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P