Скандално избухване на легенда: Цирк! Всичко е нагласено финалът да е ЦСКА – Левски

Стефан Ралчев
Баскетбол в България никога няма да има, коментира Васил Евтимов

Треньорът на Черноморец (Бургас) Васил Евтимов нападна съдиите след загубата на своя тим със 73:77 от Левски в полуфинал за Купата на България по баскетбол.

Четете в БР нашите футболни прогнози

„Ще кажа само едно нещо – баскетбол в България никога няма да има. Никога. Това е цирк, това е подигравка с моя отбор, с моите играчи. Казвам го пред всички, това е цирк. Трагедия. Нагласена работа, за да може Левски и ЦСКА да играят финал. За това ли се прави така?! Смешна работа. Цирк, съдийството под всякаква критика. Могат да ме накажат, могат да правят каквото искат. Безобразие“, недоволен бе треньорът на Черноморец.

„Как да се върнем, когато ние играем 5 на 8?! Всеки път има фаул. Как да стане?! Само глупости. В България никога няма да има баскетбол, докато няма някакви промени със съдийството и не знам още с какво. Трагедия… мен ме е срам, че днес бях по телевизията. Боли ме за хората, че гледаха този цирк. Левски ги поздравявам, биха ни. Казвам го като мъжкар, загубихме мача, но не по този начин. Това бе българска трагедия“, каза още бившият национал.

„Ние за плейофите ще се фокусираме, но лошото е, че моите момчета не го заслужават това. Те полагат страшно много труд, накрая някой така да излезе и да им се подиграва. Направихте грешка, каква грешка нали горе има монитори и се гледа. Не една, не две, не три. Приключваме с този турнир, фокусираме се върху останалите мачове, но съм страшно разочарован. Трета година съм тук, баскетбол в България никога няма да има. Това е„, завърши Васил Евтимов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P