Скандалът се разраства: Бивш нападател на ЦСКА опитал да удави гаджето си

Стефан Ралчев
Фернандо Каранга продължава да бъде в ареста в родината си

Скандалът около бившия голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга придобива все по-страховити измерения. Каранга бе арестуван в неделя в родината си Бразилия заради домашно насилие. Тогава стана ясно, че приятелката му, 29-годишна жена от Беларус, е намерена в безпомощно състояние в квартал „Боа Виажем“ в Ресифе.

Четете нашите прогнози за футбол

В последните дни в Бразилия разкриха още подробности за случилото се. Те твърдят, че след като партньорите били в нощно заведение, Каранга се качил в колата си и започнал да кара изключително бързо, въпреки че е употребил алкохол. Половинката му е поискала да спре и той я е избутал от автомобила.

След като ходила три километра, тя стигнала до дома им, където обаче двамата влезли във физическа саморазправа. В крайна сметка попаднали в басейна в двора, а футболистът опитал да удави жената. Когато тя се измъкнала, пробвала да го удари с бутилка вино, но нарязала ръката си, а след това бразилецът я изгонил на улицата. Той продължава да е в ареста.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P