Синята шапка на Кралица Елизабет издъни маниаци на залозите

«Букмейкър Рейтинги»
В Обединеното кралство се провеждат кралските състезания Royal Ascot, но някои любители на залозите далеч не се интересуват само от коне. А и от… шапките на Кралица Елизабет II.

Въпреки че състезанието продължава само три дни, британците са луди по него и залагат на всичко. Един от вариантите дори е с какъв цвят шапка ще се появи Кралицата по време на надпреварата.

В първия ден Елизабет II се появила на хиподрума в синя шапка. Повечето любители на залозите са очаквали кралицата да носи розова шапка. Във втория ден обаче нейно превъзходителство отново избрала… синя шапка.

„Никой не очакваше Нейно Величество да сложи във втори пореден ден синя шапка. Повечето от залозите бяха, че ще бъде с розова, но тя избра отново синьото“, казва Никола Макгийди, говорител на Ladbrokes. И добави, че синята шапка във втория ден е разочаровала доста хора, които са претърпели сериозни загуби.

Въпреки избора на Кралицата, има и такива, които са останали доволни от своя залог, защото са се доверили на синия цвят. Те са увеличили печалбите си 11 пъти, какъвто е бил коефициентът за това Елизабет II да носи синя шапка във втори пореден ден.

Когато става въпрос за кралските шапки, британците са наясно, че шансът им да спечелят е минимален, тъй като Елизабет II има около 5000 шапки.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация