Ще има ли изненадващ шампион на България? Огромни коефициенти за ЦСКА и Левски от Winbet

Стефан Ралчев
Първенството на България се подновява на 5 юни. Както е известно, заради световната пандемия от Коронавирус, почти всички футболни шампионати бяха временно прекратени.

Winbet залози титла България

Преди рестарта на сезона у нас ситуацията в класирането е следната – Лудогорец е лидер с 55 точки, следват Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА, които имат по 46 точки. До края на редовния сезон остават 2 кръга, след които ще се играят плейофи. Вместо заложените в програмата 10 кръга, отборите ще изиграят само 5 плейофни кръга. Това се налага заради съкратеното време и нуждата първенството да завърши в по-кратък срок.

Българският букмейкър Winbet предлага коефициенти за шампионската титла в България. Според букито, Лудогорец е сигурен шампион, тъй като коефициенти за титла за отбора от Разград не се предлагат.

Така че имате възможност, ако сте любители на изненадите, да заложите на останалите три варианта. Уинбет оценява възможността ЦСКА, Левски или Локомотив Пловдив да станат шампиони с коефициент 24.00. Залозите важат до 5 юни 17:30 часа.

В първия кръг след рестарта на първенството още в петък (5 юни) от 21:00 часа е дербито Левски – Лудогорец, Локомотив Пловдив приема Етър, а ЦСКА гостува на Витоша Бистрица.

winbet коефициенти титла българия

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P