Шевченко: Футболът за мен вече не съществува! Стрелят по майка ми…

Стефан Ралчев
Имаме нужда от помощ. Всяка закъсняла нужда може да бъде фатална

Легендата на украинския футбол Андрий Шевченко е изправен пред изключително тежко психологическо изпитание, вследствие на войната която се води в родината му. Носителят на Златната топка за 2004 година се намира в Лондон, но семейството му е в Украйна. Той вече призова за спиране на военните действия, а последно съобщи, че домът му е много близо до местата на сблъсъци на руски и украински части.

Четете нашите прогнози за футбол

„Футболът вече не съществува за мен, защото животът на най-близките ми е в опасност. Тази нощ ме събуди майка ми, за да ми съобщи, че стрелят по нея. Тя живее в близост до летище, което е бомбардирано от руснаците. Къщата й се тресе от взривовете, а се чуват и изстрели. Леля ми пък живее в мазе и от 4 дни и е под земята. Страхува се да излезе. Думите не са достатъчни да опишат ситуацията. Нужна ни е помощ. Благодаря на всички, които ни подадоха ръка, но се нуждаем от още подкрепа. Всяка минута закъснение може да е фатална“, заяви с тъга бившият нападател на Динамо Киев, Милан и Челси пред медиите.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P