„Шестица“ на Рома – ЦСКА! По-смелите хванаха коефициент 24.00…

Стефан Ралчев
Интересни коефициенти и още по-интересно развитие ще проследим в следващите редове…

ЦСКА направи равенство 0:0 срещу Рома на Олимпико в четвъртък вечерта в мач от втория кръг на груповата фаза на турнира Лига Европа. Преди двубоя логично домакините, чийто бюджет и наличен потенциал, надхвърлят многократно тези на противника, бяха считани за фаворити.

Букмейкър Рейтинги проследи движението на коефициентите и то едва ли ще учуди някого. В деня на мача по обяд 1-цата в полза на Рома бе 1.30 в Winbet, а 2-ката в полза на ЦСКА се котираше на 9.60. Равенството бе оценено с примамливия коефициент 6.00. В Bet365 ситуацията не бе по-различна, вълците бяха фаворити с 1.25, равенството също бе с 6.00, докато двойката дори тук се забелязваше на 11.00.

Към 20:00 часа българско време, два часа преди мача, обаче коефициентите леко се промениха и то в положителна посока на ЦСКА. Единицата за Рома остана все така ниска, докато равенството вече бе оценено с около 5.20 – 5.25, а двойката от 11.00 в Бет365 спадна на 8.50.

В крайна сметка двубоят завърши наравно 0:0 и червените от София регистрираха първа точка. Още по-любопитен е коефициентът, който по-смелите може да са поставили в графа „печеливши“. Той е за Под 0,5 гола в мача – 24.00.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P