до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Шефът на Пирин: Съвсем скоро клубът ще има нов собственик

Стефан Ралчев
Всичко сега е в ръцете на Общинския съвет, добави президентът

Президентът на Пирин Станислав Манолев сподели, че съвсем скоро клубът вероятно ще има нов собственик. Той заяви, че всичко е в ръцете на Общинския съвет на Благоевград, който трябва да го гласува, тъй като акциите поне към този момент са собственост на общината.

Футболни прогнози за днес може да четете в БР

“Да, има преговори за придобиването на собствеността на Пирин. В момента ситуацията е такава, че Общинският съвет, където са акциите, трябва да гласува дали да ги даде. Ако ги даде, Пирин ще има нов собственик до дни. В петък има сесия. Всичко зависи от тях. Новият собственик ще бъде евентуално “CRD Sport”, коментира Станислав Манолев пред „Мач Телеграф“.

“За момента няма други кандидати. Има всеки ден разговори с кмета на Благоевград Илко Стоянов. Обсъждат се вариантите и хората са готови да поемат клуба при всичките условия, които имаме. Не виждам да има някаква пречка. Единствено зависи от Общинския съвет”, обясни Манолев.

“Колкото до това дали Пирин ще бъде в сигурни ръце, мога да кажа само, че в България няма нищо сигурно! Това, ако е отбор в чужбина, предишният собственик не може да си тръгне просто ей така. Ще те задължат да издържаш клуба, докато се намери нов собственик. Ако това се случи в Германия или Англия, ще те вкарат в затвора. Тук няма никакви такива закони или поне аз не съм запознат с тях. Така че гаранция няма никаква. Хората от компанията са футболни хора, а фирмата им е голяма. Разбират и знаят какво искат. Наясно са с положението на клуба и не мисля, че може да има някаква пречка”, добави бившият национал.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P