Шави за световен шампион: Аржентина или Бразилия! Холанд изуми със странен избор

Стефан Ралчев
Звездата на Сити смята, че Сенегал може да стане световен шампион

Триумфиралият с една световна и две европейски титли Шави Ернандес дава предимство на Аржентина и Бразилия на предстоящия Мондиал в Катар. Наставникът на Барселона коментира шансовете на т.нар. велики футболни сили за форума в Близкия Изток, който започва на 20 ноември.

Четете футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

“Отборите на Аржентина и Бразилия ми изглеждат по-силни тактически и по-подготвени като цяло в сравнение с европейските тимове. Франция, Испания и Англия са сред силните отбори, но аржентинците и бразилците са по-добри. Всичко може да се случи на Световното първенство”, заяви Чави на пресконференция днес.

За последно някой от южноамериканските грандове вдигна купата преди 20 години – Бразилия на Мондиала в Япония и Република Корея. След това последваха четири успеха на европейски състави.

–––––––––––––––––

Звездата на Манчестър Сити и Норвегия Ерлинг Холанд, който няма да участва на Мондиала, изуми с интересен избор за свой фаворит.

Норвежкият нападател вярва, че националният отбор на Сенегал може да бъде световен шампион, което изненада мнозина, но Холанд бързо даде обяснение.

„Те са най-добрият африкански отбор, имат феноменален състав, топ играчи и няма да е голяма изненада, ако стигнат докрай. Те са фаворити за мен“, каза нападателят на Манчестър Сити.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P