Шарапова понася сериозен удар: Една грешка за 70 милиона долара

«Букмейкър Рейтинги»
Една от най-известните и богати спортистки в световен мащаб Мария Шарапова ще бъде изоставена от един от най-могъщите спонсори Nike. Според изданието руската топ тенисистка е споделила на приятели, че гигантската компания няма да поднови договора им за сътрудничество, който изтича в края на 2018 година.

Шарапова и Nike са заедно от около 20 години и именно тази сделка направи носителката на 5 титли от “Големия шлем” една от най-богатите жени на планетата.

През 2010 година Мария поднови договора си с компанията за още 8 години. Руската тенисистка тогава подписа контракт на стойност 70 млн. долара.

Nike обаче замрази отношенията си с Шарапова, докато тя изтърпяваше наказание за употреба на забранено вещество, но после ги поднови, когато рускинята се завърна на корта.

Сезонът на Шарапова приключи, като стигна до осминафиналите на US Open, участва общо в 11 турнира и успя да се завърне в топ 25 на световната ранглиста.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация