Сезам сигурен в победата на Ливърпул над Астън Вила

Стефан Ралчев
Двата отбора играят тази вечер от 22:00 часа българско време

Астън Вила приема Ливърпул в пореден мач от Висшата лига. След грешната стъпка на мърсисайдци срещу Тотнъм (равенство 1:1) преди няколко дни, отборът изостана на 3 точки от лидера Манчестър Сити и направи задачата си да атакува първото място доста трудна в оставащите три кръга.

Букмейкърът sesame sport счита Ливърпул за категоричен фаворит при гостуването на Вила в Бирмингам. Коефициентът за 2-ката е 1.47, докато равенството е оценено доста високо – 4.50, докато онези от вас, които търсят гръмките изненади, могат да заложат на 1-ца на ставка 7.00…

Доста по-приемливи и логично изглеждат ставките за Гол/Гол – 1.81, като дори това е по-вероятният вариант според Сезам за разлика от пазара Двата отбора да отбележат гол – НЕ (1.91).

Ливърпул спечели последната среща между двата отбора във Висшата лига с 1-0 на Анфийлд през декември. Мохамед Салах отбеляза единствения гол за „червените“ в 67-ата минута.

На „Вила Парк“ този сезон Астън Вила си осигури 21 точки (П6 Р3 З 7) от възможни 48. Ливърпул има 11 победи, 4 равенства и само 2 загуби при гостуванията си този сезон. Мърсисайдци са в серия от 7 мача като гост без загуба (5, 2, 0). Последното им поражение навън е от Лестър през декември 2021 година.

Имайки предвид, че за Ливърпул предстои финал за ФА Къп през уикенда срещу Челси, очаквам ротации в състава тази вечер. Очаквам Трент Александър-Арнолд, Ибрахима Конате и Анди Робъртсън да бъдат извън състава за сметка на Джо Гомес, Жоел Матип и Костас Цимикас. В халфовата линия вероятно шанс ще получат Къртис Джоунс и Наби Кейта, тъй като поне двама от Фабиньо, Тиаго и Джордан Хендерсън ще бъдат на пейката.
На върха на атаката Роберто Фирмино трябва да се завърне, след като се възстанови от контузия на крака, докато Садио Мане и Мохамед Салах според мен също ще останат р езерви.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P