Сезам постави Манчестър Юнайтед в ролята на аутсайдер срещу Челси

Стефан Ралчев
Червените дяволи спечелиха само веднъж в последните си пет мача

Манчестър Юнайтед срещу Челси е голямото дерби на изтегления мач от 37 кръг, който ще се играе тази вечер на Олд Трафорд. Причината срещата да е днес, а не в края на сезона, е участието на Челси във финала за ФА Къп, който е на 14 май.

Червените дяволи спечелиха само веднъж в последните си пет мача във Висшата лига, с което почти загубиха шансовете да се борят за Топ 4 и участие в Шампионската лига през есента. Единствената победа бе трудна над Норич у дома с 3:2, след която последваха загуби в дербитата срещу Ливърпул с 0:4 и Арсенал с 1:3.

Букмейкърът sesambg поставя в ролята на почти тотален аутсайдер Манчестър Юнайтед въпреки че е домакин срещу сините от Лондон. Коефициентът за домакинска победа се равнява на 3.30, докато за гостите 2-ката е 2.20. Равенството е оценено на 3.60.

Челси се намира в добра форма, макар че отпадна от Реал Мадрид след драма в Шампионската лига. Челси записа само две загуби в последните си 10 мача за първенство – доста изненадващо от Брентфорд с 1:4 и с 2:4 от Арсенал преди няколко дни. Тимът воден от Томас Тухел обаче е ясно, че ще бъде в Топ 4 и единственият важен мач до края на сезона е именно финалът за ФА Къп срещу Ливърпул.

За сблъсъка с Челси довечера Ралф Рангник няма да може да разчита на Хари Магуайър, Пол Погба, Джейдън Санчо, Люк Шоу, Фред и Единсон Кавани.

За Челси няма да играят Матео Ковачич, Бен Чилуел и Калъм Хъдсън-Одой. Антонио Рюдигер и Рийс Джеймс тренираха в последните два дни, така че може да бъдат в групата за двубоя.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P