Сезам дава равен шанс за Голове на Лудогорец – Рома в Лига Европа

Стефан Ралчев
Двата тима играят днес от 19:45 часа в Разград

Лудогорец приема Рома в първи мач от групите на турнира Лига Европа. Двубоят е в Разград довечера от 19:45 часа българско време.

Стана почти навик и традиция Жозе Моуриньо да гостува в България, след като в последните 2 години за четвърти път ще се изправи срещу български отбори. През 2020 година Специалния пристигна два пъти в рамките на няколко месеца за двубои първи с Локомотив Пловдив, а след това в групите срещу Лудогорец в Лига Европа.

На следващата година Моуриньо вече водеше Рома, когато се изправи и срещу ЦСКА. А сега за четвърти път ще срещне български тим, този път Лудогорец, като треньор отново на Рома.

Sesambg дава абсолютно еднакъв шанс Двата отбора да отбележат гол, както и Двата отбора да отбележат гол – НЕ. И двата пазара се котират на ставки по 1.88.

Иначе съвсем нормално Рома е в ролята на фаворит, като получава 1.53 за двойка, докато равенството е оценено на 4.50. Единицата в полза на Лудогорец може да бъде играна на 6.00, докато Двойният шанс 1Х може да бъде използван на 2.33.

Неприятна тенденция се наблюдава в мачовете на Рома в последните години. Отборът ще търси първа победа в груповата фаза на турнира от почти три години – през есента на 2019 г. разградчани удариха с 3:0 Ференцварош. В своята история Лудогорец вече е побеждавал и елиминирал отбор от Рим – през 2014 г. „зелените“ изхвърлиха Лацио от Лига Европа с общ резултат 4:3.

Рома загуби унизително с 0:4 от Удинезе в последния кръг на италианската Серия А, но Жозе Моуриньо вече каза в България, че домакините от Лудогорец ще видят колко са „гладни“ вълците заради поражението от Удинезе.

ЛЮБОПИТНО: Лудогорец отбеляза голове в 20 поредни мача във всички турнири. За последно отборът не вкара гол в мача за Купата срещу Левски (0:1) на 22 април тази година.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P