Северна Ирландия – България: Коефициенти, прогнози и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Трета световна квалификация за нашите национали

team-bulgaria

България гостува на Северна Ирландия днес от 21:45 часа българско време в световна квалификация за Мондиала в Катар през 2022 година.

Начален час и къде да гледаме на живо

Двубоят започва в 21:45 часа българско време и ще бъде предаван пряко по националната телевизия БНТ 1. Ако нямате възможност да гледате срещата по телевизията, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предоставя напълно безплатен линк.

Гледайте На Живо – ТУК   ТУК   ТУК

Моментна форма

За българския национален отбор изписахме и изговорихме всичко. Стартирахме с две загуби от Швейцария с 1:3 и Италия 0:2. Това бяха първите два мача на Ясен Петров като национален селекционер начело на трикольорите. Северна Ирландия изигра само един мач в групата до момента, като загуби от Италия с 0:2. Българският национален отбор в последните си 24 мача има само 2 победи. Едната бе на 17 ноември 2019 година срещу Чехия в мач без значение в европейска квалификация. По-актуалната ни победа е срещу… Гибралтар в контрола с 3:0. В останалите мачове националите записаха 15 загуби и 7 равенства.

Коефициенти

За жалост водещите букмейкъри дават предимство на домакините от Северна Ирландия. Ставките за победа на домакините варират около 1.90 до 1.94. За България обаче са от порядъка на 4.60, в Ефбет стига до 4.75. Доста ниски са коефициентите за Под 2,5 гола – в Бет365 е дори 1.47. Букмейкърите дават много малки шансове и двата отбора да се разпишат в мача, като за този пазар предлагат висок коефициент – 2.20, а да НЕ отбележат и двата отбора ставката е доста ниска (1.60).

Прогнози

Моята прогноза за този мач съм аргументирал в отделна Видео прогноза, която може да видите – ТУК

Както във видеото, така и тук мога да ви посъветвам като допълнение да погледнете пазарите за картони, например за Над 3,5 картона, защото очаквам, ако нашите проявят малко по-активна игра, да се стигне до повече нарушения. Домакините също се славят с доста груба игра, така че може да има повече картони в двубоя.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P