Sesame стана генерален спонсор на Академик Пловдив.

Стефан Ралчев
Брандът навлезе и в родния баскетбол

Букмейкърът Sesame е новият генерален спонсор на баскетболния Академик Пловдив. Брандът вече направи сериозна крачка в спортното партньорство чрез генералното спонсорство на турнира за Купата на България по футбол, но сега отпрвя поглед и към баскетбола.

„За нашия бранд е отговорност и привилегия да станем част от семейството на българския баскетбол и сме амбицирани да допринесем за развитието на Академик Пловдив. Един клуб, който ни грабна с ентусиазма и невероятния си колектив. Екип, който се труди неуморно да създаде не само боеспособен състав, а и организация, която развива българския спорт в желаната от всички ни посока. Изключително сме впечатлени от професионализма на всички в Академик и в развитието на социалната им политика, която ще е и сред нашите приоритети“, сподели изпълнителният директор на Сезам Деян Димитров.

„За мен е удоволствие да приветствам Сезам като наш партньор. Амбицирани сме да реализираме много съвместни инициативи и с общи усилия да превърнем Академик във все по-успешен клуб. Уверени сме, че за всички нас, които обичаме, работим и живеем за тази игра, предстоят много вълнуващи мигове и положителни емоции“, коментира мениджърът на Академик Александър Груев.

За Сезам Онлайн ЕООД

Принципът Better safe than sorry (играй, докато ти е забавно) е в основата на корпоративната политика на бранда. В онлйан платформата клиентите имат възможност сами да ограничат месечните си участия до определена сума или да се изключат от сайта за определен период.

Сезам залага на честна игра – използваните софтуери за игрите (и офлайн, и онлайн) се проверяват, регулират и сертифицират от независими международни лаборатории, така че да не бъдат манипулирани.

Сезам има над 18 г. история на пазара и досега марката не е имала проблеми с репутацията си. Sesame.bg не е просто онлайн казино или сайт за спортни залози – платформата е алтернативен източник на забавление, който може да използва навсякъде и през всяко устройство (през телефон/таблет)

Основните позитивни характеристики за бранда в разбиранията на потребителя са свързани с дългата история на казината Sesame на пазара. Други позитивни характеристики са доброто обслужване, приятелското отношение към клиента и поддържането на високо ниво на самата услуга в офлайн казината.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P