Sesame не вярва на Лацио в дербито с Интер

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер от 21:45 часа българско време

Лацио приема Интер в дербито на кръга в петък вечер от 21:45 часа българско време на Олимпико в Рим. Въпреки характера на дерби, букмейкърите не вярват особено много на лациалите.

Букмейкърът sesambg дава високия коефициент 4.00 за домакинска победа, което според специалистите е доста с оглед не само на дерби двубоя, но и за амбициите на домакините са по-силен сезон от предходния. Равенството между двата тима е оценено с 3.80, докато двойката се котира с 1.90.

Лацио потегли през новия сезон в италианската Серия А с победа над Болоня у дома с 2:1, а в следващия кръг направи равенство 0:0 като гост на Торино.

Интер от своя страна вече има две поредни победи, след като спечели гостуването си на Лече с 2:1, а във втория кръг надви у дома без никакви проблеми Специя с 3:0.

В последния мач от Серия А между двата тима печели с 2-1 на Стадио Джузепе Меаца миналия сезон, но пък през есента на миналия сезон Лацио спечели у дома с 3:1, което в момента се припомня от статистици и специалисти заради високата ставка в полза на римските орли.

Интересното е, че последните 5 мача между двата тима са Гол/Гол, като за последно един от двата отбора НЕ успя да отбележи на 25 септември 2019 година, когато Интер спечели с минималното 1:0 на Меаца. Така че, ако искате да се възползвате от пазара Голове в двете врати, Сезам дава ставка 1.62, докато Гол/Няма гол се котира на 2.25.

Над 2,5 гола довечера може да бъде игран на 1.66, докато ако смятате, че ще има по-малко голове, тогава може да заложите на Под 2,5 гола и съответно ставката от 2.22.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P