Сериозни печалби от изненадващата загуба на Реал Мадрид от ЦСКА Москва с 0:3

«Букмейкър Рейтинги»
Очаквахте или не, изненада или не, но Реал Мадрид загуби насред „Сантяго Бернабеу“ с… 0:3 от ЦСКА Москва в последния кръг на групите на Шампионската лига.

Ако трябва да бъдем честни, едва ли всички сме очаквали подобно развитие на двубоя. Да, домакините се бяха класирали напред, но чак пък такава загуба…

В Русия обаче няколко човека явно сериозно са се доверили на сънародниците си, а и нищо чудно да симпатизират на ЦСКА Москва, след като направиха бомбастични удари.

Един от тях заложи 75 000 рубли, което се равнява на 1946 лева и победата на ЦСКА Москва му донесе печалба от 922 хиляди рубли (23 927 лева).

Друг клиент заложи на коефициент 3.79, че ЦСКА Москва няма да загуби двубоя и спечели 335 000 рубли (8693 лева).

И още една печалба – клиент заложи около 5400 лева няколко часа преди началото на мача на коефициент 4.35, че ЦСКА Москва няма да загуби и съответно спечели 23 615 лева.

Още по-сериозен е ударът, който е направил играч още в края на месец ноември. Тогава той е заложил 50 хиляди рубли (1297 лева) на коефициент 14,25, че ЦСКА ще победи! Това му донесе печалба в размер на 662 000 рубли (17 179 лева).

Дотук с добрите печалби, защото имаше и не толкова добри…

Клиент заложи на полувремето 1 милион рубли – малко над 25 000 лева, че Реал Мадрид ще вкара повече от един гол второто полувреме. Ако домакините бяха отбелязали поне едно попадение, залогът му щеше да бъде върнат, но Реал така и не вкара… нищо.

По същото време още двама клиенти заложиха по 300 000 рубли (7785 лева) и съответно се простиха с парите си.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация