Сериозна успеваемост в рубриката „Трибуна“ на Букмейкър Рейтинги

«Букмейкър Рейтинги»
Рубриката „Трибуна“ на сайта Букмейкър Рейтинги продължава да показва вашите способности, знания, аргументи и висока успеваемост.

Още в средата на месец септември един от вас – Мартин Георгиев, стана част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Той бе избран от нас след показани качества, които търсехме в бъдещия наш колега. Марто вече дебютира в най-бързо развиващата се платформа за залози, анализи, съвети, препоръки и умения в България… и то не лошо. Въпреки че от началото на месец октомври и той усети тежката съдба на колегите – не винаги си успешен, колкото и да се стараеш или да даваш логични прогнози.

В рубриката „Трибуна“ обаче продължават да се случват хубави неща. Двама от вас показват сериозна успеваемост в последните няколко дни. Това е повод да покажем техните прогнози и да накараме останалите, които все още не са се престрашили, да опитат – няма нищо страшно 🙂

Христомир Петков е с 6 поредни печеливши прогнози в „Трибуна“-та, като от началото на месеца има само една грешна прогноза. През изминалия уикенд беше безапелационен – 3/3. Само за текущия месец до момента е +320 лева печалба.

Даниел Илиев – друг наш редовен фен, е не по-малко добър. Той има 4 познати от 5 прогнози за първата седмица на октомври, като едната му среща ме отложена. Вече ви показахме в нашата група във Фейсбук това, което направи Даниел в рамките само на 1 ден – хвана равенството между Генк и Наполи за 5.00 коефициент, 3.40 за Гол/Гол на Ливърпул – Залцбург през първото полувреме и Х2 и под 3,5 гола на Славия Прага – Борусия Дортмунд (1.90).

За всички, които пишат в Трибуна-та, продължава да тече нашата нова месечна игра.

Рубрика “Трибуна” ще даде възможност на ДВАМА от вас да спечелят по 30 лева в Скрил, които ще може да депозира в букмейкър по избор.

УСЛОВИЕ: Минимум 10 прогнози в рубрика „Трибуна“ за месеца.

ПЪРВА НАГРАДА – (30 лева) Печели я най-успешният типстър през месеца (в рубриката автоматично се изчислява успеваемостта на всеки от вас).

ВТОРА НАГРАДА – (30 лева) Печели я типстърът с най-обоснована прогноза, която ще изберем ние от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Стартирайте вашите прогнози още сега от ТУК

УСПЕВАЕМОСТТА НА ХРИСТОМИР ПЕТКОВ

Screenshot from 2019-10-07 13-54-33

УСПЕВАЕМОСТТА НА ДАНИЕЛ ИЛИЕВ
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация