Септември на финал за Купата на БФС след голяма победа над Левски с 3:0!

Стефан Ралчев
Тимът очаква победителя от Ботев Пловдив – ЦСКА

Септември (София) до 18 години с треньори Андрей Андреев и Йордан Юруков се класира на финал за Купата на БФС след изключителна победа над Левски (София) с класическото 3:0 в полуфинал-реванш.

В първата среща нашите момчета загубиха с 0:2, но днес като домакини стигнаха до обрата в крайния резултат и се класираха за финала, където очакват победителя от другата полуфинална двойка Ботев (Пловдив) – ЦСКА (0:1 в първия мач), пише официалният сайт на Септември София.

Победителят в турнира за Купата на БФС получава правото да представя България в Младежката Шампионска лига.

Още в 6-ата минута Александър Кавръков откри резултата в полза на Септември, след като получи хубаво центриране от десния фланг. В 39-ата минута септемврийци покачиха на 2:0 след точно изпълнена дузпа от Валентин Доцев.

Натискът на домакините до края на първото полувреме продължи и малко след второто попадение отново Доцев можеше да реализира, но този път вратарят на „сините“ Ивайло Крумов бе на мястото си.

В 65-ата минута Септември обърна крайния резултат от двата двубоя в своя полза след трети гол. След центриране отляво последва разбъркване и няколко отбивания на топката от защитници в синьо, но в крайна сметка Кристиян Добрев с плътен шут порази вратата на гостите за крайното 3:0.

В 80-ата минута Теодор Райков получи втори жълт и съответно червен картон.

В последните минути момчетата от Септември играха дисциплинирано в дефанзивен план и не допуснаха опасни положения пред вратата си.

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ): 1.Александър Андреев, 3.Дарио Пашев, 15.Иван Савов, 19.Кристиян Димитров (88 – Христо Сталев), 13.Кубрат Йонашчъ, 10.Валентин Доцев (88 – Мирослав Боянов), 9.Александър Кавръков, 11.Андриян Лазаров, 5.Михаил Полендаков, 8.Петър Миленов, 4.Теодор Райков

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P