Сега е време да изкарате пари: Букмейкърите отписаха Барселона

Стефан Ралчев
Коефициентите за титла на каталунците скочиха до 15.00

Слабото представяне на Барселона накара водещите букмейкъри да снемат доверието си към отбора. Каталунците се намират на 9-то място във временното класиране само с 16 точки, като от 11 изиграни двубоя имат 4 победи, 4 равенства и цели 3 загуби. Пред Барселона са дори Осасуна и Райо Валекано.

Според букитата шансовете на Барселона да стане шампион в края на сезона са почти незначителни, като използваме това определение с оглед класата на клуба. Разбира се, че има други отбори, които имат нищожни шансове за шампион, но тук говорим за Барселона.

Според EFBET Bg Барса е с четвърти шанс да стане шампион, получавайки коефициент 15.25. Преди това се нареждат Реал Мадрид с 1.60, Атлетико Мадрид 4.35, Севиля 7.75 и едва тогава идва ред на Барселона.

В сайта на букмейкъра Winbet, Bwin и bet365 спортни залози също дават четвърта възможност на Барса да спечели първото място със ставка 15.00. И при тях фаворит за титлата е Реал Мадрид, като има незначителни разлики в коефициентите на следващите претенденти за шампионската позиция.

В момента Барселона е воден от временния треньор Сержи Бархуан, но в рамките на 1-2 дни се очаква да пристигне Шави, който да бъде назначен за постоянен наставник.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P