Сега е моментът да направите луд залог, Хартс да стане шампион на Шотландия

Стефан Ралчев
Със сигурност нещо не е наред в първенството на Шотландия от началото на сезона. Няма как да е по друг начин, когато на едно от първите места не е Селтик. И точно в този момент е време да надникнем там, където границите са може би фантазия, но пък кой взимаше насериозно Лестър в Англия…

След седем кръга в шампионата на Шотландия лидер е Хартс с 19 точки. На първо място не е Селтик. Изненадващото обаче е, че „детелините“ не са нито втори, нито трети… А къде са тогава? „Зелено-белите“ от „Паркхед“ са едва на 5-то място с 13 точки, на шест от лидера. Любопитното е, че още във втория кръг на новия сезон Хартс повали Селтик с 1:0.

Дали не е дошло време за чудо в Шотландия? А чудото може да е само едно – Селтик да не стане шампион. Поглеждайки различните предложения за дългосрочни залагания, открих нещо любопитно в Bet365. Коефициент Хартс да стане шампион на Шотландия. Той е нито по-малко, нито повече от 15.00…

Струва си да заложите скромна, а ако разполагате и по-значителна сума за това събитие. Не се иска много, а само малко смелост. Срещу едни скромни 10 евро спокойно може да имате печалба от 150 евро. А ако добавите една нула в залога, ще имате четирицифрена печалба.

За последно Хартс, който четири пъти е ставал шампион на Шотландия, е триумфирал в първенството преди повече от половин век – през 1960 година. А от 1985 година насам нито един друг отбор освен Селтик и Рейнджърс не е ставал шампион. През 85-та първенец е Абърдийн начело със… Сър Аликзандър Чапмън Фъргюсън. И толкова… В следващите 33 години Селтик или Рейнджърс, Рейнджърс или Селтик…

Оставете това. Има други много по-щури, но на този етап напълно постижими дългосрочни пазари. На второ място във временното класиране и Хибърниън, а коефициентът му да стане шампион в края на сезона е 41.00.

Вижте обаче Ливингстън, който сега е трети, само на 6 точки от лидера. Коефициентът за титла на Ливингстън, който миналата година игра във втора дивизия, е внушителните 401.00!!! Може да звучи налудничаво и смешно, но в момента Ливингстън е с по-добър актив от Селтик в таблицата на класирането.

Естествено, най-ниският коефициент е за титла на Селтик – 1.20. Втори с шансове за титла е Рейнджърс с коефициент 5.00. Букмейкърите дори дават сериозен шанс за „сините“, но съдбата им последните години е повече от трудна. И сякаш все още клубът не е готов отново да ликува на първото място. Рейнджърс стана за последно шампион през 2011 година, а след това 7 поредни години Селтик бе на върха, докато големият конкурент се луташе из долните дивизии и мина през ада, за да бъде отново при най-добрите.

Ако Хартс продължава да ниже победи и ако успее да вземе поне още един мач със Селтик, бомбата в Шотландия може да гръмне…

Още новини и промоции на страницата на букмейкъра

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P