Саша Илич наказа двама провинили се в ЦСКА

Стефан Ралчев
Треньорът ги извади от групата за мача с Пирин

Треньорът на ЦСКА Саша Илич наказа безотговорното поведение на бразилците Жеферсон и Маурисио Гарсес, като ги остави извън групата за вчерашното домакинство на Пирин.

Може да намерите атрактивни коефициенти за мачовете на ЦСКА в българския букмейкър Winbet

„Жеферсон и Гарсес получиха почивка от мен. Влязох им в положение, пътуваха до родината си, но закъсняха да се върнат. Аз съм такъв човек, че когато имам договорка с някого и той не я спази, после това трябва да бъде наказано“, заяви Илич сред срещата.

На въпрос дали санкцията на бразилците е била в сила само за мача с Пирин той отговори: „Не искам да говоря за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не бива да се случват и ще видим какво ще стане в следващите дни“.

Аут от групата за мача с Пирин бяха и Брадли де Нойер и Енес Махмутович, които са с леки травми, но ще бъдат на разположение на Илич за гостуването в Разград. И вчера дебют за тима не записа Симеон Александров. Той получи контузия в двубоите на младежкия национален отбор с Унгария и Сърбия и все още изпитва болки.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация