Саша Илич: Длъжни сме да се борим

Стефан Ралчев
Знаехме, че Черно море няма да издържи

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Черно море с 2:0 в Пазарджик.

winbet бонус код ви дава възможност за допълнителни бонуси

„Тежък мач, трудна победа, в края вкарахме головете, но изпуснахме доста положения. Знаехме, че Черно море игра 120 минути преди три-четири дни и трудно ще издържи. Те обаче са отбор, воден от много добър треньор, и знаехме, че ще ни е много трудно срещу тях“, каза Илич.

„Длъжни сме да се борим, имаме още четири мача. Длъжни сме да играем за победа във всеки един от тях“, продължи той, след което говори за принудителните смени, които се наложи да направи.

„Иван Турицов има проблем с аддуктора. Брадли де Нойер според мен разтегна, ще видим какъв е проблемът с него. Енес Махмутович е наказан. Всички те са важни играчи и бих искал да ги използвам в следващия мач“.

„Просто за този мач прецених, че тези футболисти ще ни свършат най-добра работа. Разчитам на всеки един от 25-те футболисти, с които разполагаме. Те трябва да са готови във всеки един момент да помогнат на отбора“, каза Илич относно това, че втори пореден мач залага на идентичен състав.

„Трябва да мислим мач за мач. Следващият мач е срещу Лудогорец, но дори да го спечелим, още не сме си свършили работата“, завърши Илич.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P